Arbeid Raskere Og Smartere Med Disse Tipsene Om Forbedring Av Hjemmet

Så du vil prøve deg på forbedring hjemme, ikke sant? Vet du noe om dette arbeidet? Vet du om alle de forskjellige typene jobber og utstyr du kan bruke? Hvis disse spørsmålene reiser flere spørsmål enn du kan svare på, kan du prøve å se på tipsene nedenfor.

Bruk gamle skoesker til oppbevaring. Finn litt stoff eller tapet med et fint trykk, og dekk til skoboksene i det designet du liker best. Dette er en fantastisk måte å gi deg ekstra lagringsplass eller bare legge til enkelt visuelt drama i et rom.

Leter du etter en måte å forbedre hjemmet ditt på? I stedet for å ansette en interiørdesigner til å dekorere hjemmet ditt for deg, kan du kjøpe innredningsmagasiner og bøker som du kan bruke som inspirasjon. Gi deg selv litt tid til å lære. Ta noen designelementer fra bilder du ser, og bruk andres ideer for å hjelpe deg med å skape kreativitet. Bruk pengene du ville brukt på en interiørdesigner på møblene dine og tilbehøret i stedet.

Når du maler veggene, må du alltid sørge for å spre presenninger eller aviser over gulvet. Du kan til og med gå så langt som å klippe opp søppelsekker og legge dem på gulvet. Maling er rotete og vanskelig / umulig å fjerne fra tepper og tregulv. Ta sikkerhetstiltak før du begynner å male, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ettervirkningen.

Stikk hull i veggpapirboblene! Noen ganger dannes det bobler når du henger tapet, og du legger ikke merke til dem før det er for sent å trekke papiret tilbake og rette dem. Alt er ikke tapt! Bare bruk en pinne til å stikke gjennom hver boble, og flatt den forsiktig ut mot veggen.

Soak hendene i salatolje etter å ha fullført en oljemaleringsjobb. Oljen vil bidra til å frigjøre malingen der den har sprutet på hendene dine. Salatolje lukter bedre og er mye tryggere enn de typiske rengjøringsvalgene av mineralsk brennevin eller parafin.

Trapper kan være et flott tillegg til et hjem, men de kan også være farlige. Vurder å legge tepper på trappene dine for å forhindre ulykker. Å gå opp og ned trappene i sokker kan være en halsbrytende ulykke hvis man sklir på tretrappen. Prøv å se på forskjellige teppe- eller teppedesigner som kan se bra ut på trappene dine.

Hvis du ønsker å erstatte vindusskjermen, men ikke fant et vindu som passer, er det enkelt å lage et. Rammesett kan kuttes til hvilken som helst vindusstørrelse, og da er det bare å feste skjermen med kordingen og et billig verktøy. Mens noen vinduer krever en bestemt type skjerm, kan du legge til hvilken som helst type skjerm ved hjelp av en adapter.

Forstår du nå hva som gjør husoppussing, vel, oppussing? Vet du om forskjellige typer jobber og utstyr nå? Hvis du nå har en idé om hvordan du skal svare på disse spørsmålene, har du lest og forstått hva som trengs for å skape hjemmet til dine drømmer.

Forynge Hjemmet Ditt